Vilkas elokuu – alku uudelle

Vilkas elokuu – alku uudelle!

Elokuu, koulut alkavat ja lomat vähitellen kääntyvät kohti loppuaan, ilmat taittuvat jo hieman viileään suuntaan ja tekemistä olisi vaikka kuinka. Toisaalta myös kesän usein varsin menorikkaasta tahdista palaudutaan arkirytmiin ja hieman hengähdetään. Elokuu on kaiken uuden ja aloittamisen kuukausi!

Tiesitkö, että muutama päivä ja hieman useampi vuosi sitten, kuudes elokuuta, vuonna 1991 avatiin julkiseksi World Wide Web, alias WWW, ja meidän tietotekninen aikakautemme sai käytännössä alkunsa? Ensin varsin hitaasti, useamman takaiskunkin kokien, mutta yhtä kaikki nykytilanteeseen päätyen – sen avaaminen muutti maailmaa. Mitä jos esimerkiksi oman yrityksen avaaminen muuttaisi sinun maailmaasi?

Tiesithän, että tilitoimistona me voimme auttaa myös yrityksen perustamisprosessissa. Me olemme vahvana, varmana ja turvallisena tukena myös, kun haluat ulkoistaa yrityksesi taloushallinnon ammattilaisten käsiin ja keskittyä itse yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamiseen: Kun ammattilainen hoitaa yrityksen taloushallinnon tulee se varmimmin, tehokkaimmin ja nopeimmin hoidettua kuntoon – ja kerralla oikein.

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys – vaikka uuden yrityksen perustamisesta tai maailman muuttamisesta -, niin olehan meihin yhteydessä! Yhteyden saat esimerkiksi puhelimitse 0400 485 969 taikka sähköpostilla, tilitoimisto@eliko.fi / elina.witt@eliko.fi. Perehdyimme aiemmin myös täällä blogin puolella jo muutamaan huomioon yrityksen perustamisesta, pääset vilkaisemaan tuota artikkelia täältä!

Posted in Ajankohtaista, Tilitoimisto, tunnusluvut, Yleinen and tagged , , , .