Asiakkaat

Asiakkaiksemme etsimme noin 1-50 työntekijän yrityksiä, jotka haluavat pitää huolta menneestä ja katseen kiinni tulevassa eli menestyä kanssamme.

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tämä pariminuuttinen video kertoo vieläkin enemmän.

Marika Siniaalto, Grapevine Media Oy

”Kun me vaihdoimme tilitoimistoa, meille oli tärkeää, että kirjanpitäjä puhuu kanssamme samaa kieltä. Emme kaipaa ammattijargonia vaan selkeitä ohjeita ja muistutuksia siitä, miten meidän kannattaa yrityksemme taloutta hoitaa. Kaiken tämän Eliko tarjoaa. Ja lisäksi elikolaiset ovat huipputyyppejä!”

Marko Saarinen, liikennöitsijä Vantaalta

”Olen ollut tyytyväinen Elikon tarjoamiin taloushallinnon palveluihin. Eliko hoitaa kirjanpitoni kustannustehokkaasti sovitulla aikataululla. Voin suositella lämpimästi.”

Tommi Tähtinen, Toimitusjohtaja, Alkali Oy

”Olemme olleet Elikon asiakkaina jo vuosia. Vielä neljä vuotta sitten toimintamme oli pienehköä kolmen hengen organisaation pyörittämää liiketoimintaa. Viimeisen neljän vuoden aikana yrityksemme liikevaihto on kolminkertaistunut ja sen myötä taloushallinnon tapahtumien määrä on myös moninkertaistunut. Eliko on ollut vahvasti mukana tukemassa kasvuamme ja antanut meille mahdollisuuden keskittyä näiden vauhdikkaiden ja tapahtumarikkaiden kasvuvuosien aikana omaan ydinosaamiseemme. Elikon kustannustaso suhteessa palvelun laatuun ja henkilökohtaisuuteen ansaitsee arvosanakseen täyden kympin. Voin suositella.”

Marko Heino, CreaCon Oy

”Olen ollut tosi tyytyväinen Elikolaisten työskentelyyn ja ammattitaitoon. Voin keskittyä rauhassa yhtiön liiketoimintaan, kun tausta-asiat ovat kunnossa”

SAP Finug ry:n hallitus

”SAP Finug ry (FINUG) on SAPin Suomen käyttäjäyhdistys, jolla ei ole omaa henkilökuntaa. Yhdistyksellä on noin 160 jäsenyritystä. Järjestämme SAPin käyttäjille erilaisia tapahtumia. Tapahtumamme keräävät vuosittain yli 2000 osallistujaa. Elikon asiakkaana Finug on ollut vuodesta 2011. Tapahtumajärjestelyssä olemme käyttäneet apuna Elikon sihteeripalvelua (3/2011-12/2016). Olemme olleet tyytyväisiä Elikon sähköisiin taloushallinnon palveluihin ja sihteeripalveluun. Voimme suositella Elikon palveluita myös muille.  / www.sapfinug.fi”