Haemme joukkoomme palkkahallinnon osaajaa / palkanlaskijaa

Haemme joukkoomme palkkahallinnon osaajaa / palkanlaskijaa. Toimenkuvaasi sisältyy asiakasyritysten neuvonta, palkanlaskenta ja reskontranhoito. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta ja reskontranhoitotehtävistä mielellään tilitoimistosta.

Sinulla on hyvä taloushallinnon peruskoulutus ja haluat myös kehittää itseäsi edelleen ammatillisesti. Tunnet sähköisiä järjestelmiä; meillä on käytössämme Procountor ja Procountorin tallennustyökalu. Edellytämme Procountor-osaamista.

Arvostamme kykyä toimia rakentavasti osana tiimiä. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Haluat palvella asiakkaitasi hyvin ja vastuuntuntoisesti. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, koska teemme lähes 100 % etätyötä. PHT-tutkinto luetaan eduksesi.

Tarjoamme osaavalle henkilölle ammattilaisten tuen ja kilpailukykyisen palkan. Bonuksena saat mukavan työyhteisön, viihtyisän toimitilan, jossa Sinulla on oma huone, joustavat työajat ja mahdollisuuden kouluttautua. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lomaosakkeen käytön, virikesetelit sekä lämpimän autohallipaikan.

Paikka täytetään heti. Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: elina.witt@eliko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Witt: elina.witt@eliko.fi.

Tule työskentelemään kanssamme ilolla ja intohimolla! 

Katso esittelyvideomme:

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys, niin olehan meihin yhteydessä! 

Soita Elinalle 0400 485 969
Laita sähköpostia elina.witt@eliko.fi

Lue myös

Lyhyt oppimäärä: Yrityksen omavaraisuusaste

Omavaraisuusaste on kenties yleisimmin käytetty mittari, kun tarkoituksena on saada selville yrityksen vakavaraisuus ja tappionsietokyky. Omavaraisuusasteen taso ennustaa yrityksen mahdollista maksukyvyttömyyttä ja konkurssiriskiä, sillä omavaraisuusaste pohjautuu sekä rahoitusrakenteeseen, pitkän aikavälin kannattavuuteen ja on olennainen mittari pohdittaessa yrityksen lisärahoitusmahdollisuuksia.