Koulutus Elikon asiakkaille: Kaikki irti Procountorista 10.11.2021

Tilitoimisto Eliko on ollut sähköisen taloushallinto-ohjelmisto Procountorin kultapartneri jo yli 10 vuoden ajan. Procountor mahdollistaa paitsi sähköisen tositteiden hallinnan, se antaa valtavasti tietoa yrityksen talouden tilanteesta.

Kaikki irti Procountorista -koulutuksen tarkoituksena on nimensä mukaisesti syventää Procountorin osaamistasi. Monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto tuottaa valtavan määrän tietoa ja voi tehostaa yrityksen talouden hallintaa merkittävästi. Kuinka hyvin sinä tunnet Procountorin ominaisuudet ja osaat hyödyntää niitä päivittäisessä yrityksen johtamisessa? 

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen sinulla on enemmän tietoa ja taitoa saatavilla olevista ominaisuuksista, tiedät miten niitä käytetään ja missä tilanteissa niitä voidaan hyödyntää. Osaat käyttää Procountoria tehokkaasti ja tuottavasti.  Osaat seurata myyntisaatavia tehokkaasti, lähtevissä laskuissasi on päällä automaattinen viivästys- ja perintäkulujen laskenta ja osaat tulostaa ja tulkita johdon raportteja, kuten myyntikate- ja dimensioraportteja. 

Info

Aika 

keskiviikko 10.11.2021 kello 12-13

Paikka

Elikon toimistolla Espoossa
Tietäjäntie 2
02130 Espoo

Järjestäjä

Tilitoimisto Eliko Oy

Asiantuntijat

Elina Witt ja Jessica Vartiainen

Hinta

ilmainen

Avoin

Elikon asiakkaat

Ohjelma

Jotta sinä voisit saada koulutuksesta eniten irti, haluammekin kysyä sinulta:

Mitä haluaisit oppia Procountorista? Oletko huomannut siellä mielenkiintoisia ominaisuuksia, mutta et ole tutustunut niihen vielä tarkemmin? 

Lähetä toiveesi meille, niin käsittelemme toivomasi asiat koulutuksessa. 

Ilmoittaudu mukaan

Koulutustilaisuus on tällä hetkellä täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua mukaan jonotuslistalle, jos koulutukseen vapautuu paikkoja. Jos olet ilmoittautunut mukaan, mutta et pääsekkään paikalle, peruutathan ilmoittautumisesi sähköpostitse tilitoimisto@eliko.fi

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä osallistumistietosi seuraavaan lomakkeeseen. Osallistujamäärä on rajoitettu, 8 nopeinta ilmoittautujaa otetaan mukaan. Tarjolla on pientä purtavaa. Tervetuloa! 

Referenssit

”Olemme olleet Elikon asiakkaina jo vuosia. Vielä neljä vuotta sitten toimintamme oli pienehköä kolmen hengen organisaation pyörittämää liiketoimintaa. Viimeisen neljän vuoden aikana yrityksemme liikevaihto on kolminkertaistunut ja sen myötä taloushallinnon tapahtumien määrä on myös moninkertaistunut. 

Eliko on ollut vahvasti mukana tukemassa kasvuamme ja antanut meille mahdollisuuden keskittyä näiden vauhdikkaiden ja tapahtumarikkaiden kasvuvuosien aikana omaan ydinosaamiseemme. Elikon kustannustaso suhteessa palvelun laatuun ja henkilökohtaisuuteen ansaitsee arvosanakseen täyden kympin. Voin suositella.”