Palkkahallinto

Palkanlaskennan lisäksi hoidamme puolestanne myös tulorekisteriin liittyvät seikat, kuten teknisen rajapinnan hallinnan ja tulorekisteri-ilmoitusten lähetyksen.

Toimintamme perustuu suunnitelmalliseen laatupolitiikkaan, mikä tarkoittaa yhdessä sovittujen toimintatapojen jatkuvaa kehittämistä ja ennen kaikkea niiden toteuttamista.

Koulutamme asiakkaamme veloituksetta standardoituihin työskentelymalleihimme ja -periaatteisiimme.

Toimintamme perusperiaatteet

Eliko - Ilolla ja intohimolla

Eliko on vuonna 1991 perustettu tilitoimisto. Perustajamme Elina Witt on yrittäjä, jonka intohimoihin kuuluvat niin verotus ja konsultointi kuin hevoset ja lasketteleminenkin.

Toimistossamme työskentelee seitsemän taloushallinnon ammattilaista, joista yksi on suorittanut KLT-tutkinnon (Kirjanpidon ja Laskennan Tutkinto).

Olemme iloinen ja innovatiivinen tilitoimisto, jonka tavoitteena on vilpitön halu auttaa asiakkaitamme menestymään.

Yhteistyökumppanina olemme arvostettuja niin luotettavuutemme kuin korkeatasoisen osaamisemme puolesta.  Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ammattimaisuus, hyvinvointi ja  kannattavuus.

Anna asiakkaidemme kertoa

”Kun me vaihdoimme tilitoimistoa, meille oli tärkeää, että kirjanpitäjä puhuu kanssamme samaa kieltä. Emme kaipaa ammattijargonia vaan selkeitä ohjeita ja muistutuksia siitä, miten meidän kannattaa yrityksemme taloutta hoitaa. Kaiken tämän Eliko tarjoaa. Ja lisäksi elikolaiset ovat huipputyyppejä!”

– Marika Siniaalto, Grapevine Media Oy