Webinaari: Tallennuksesta Sähköiseen Taloushallintoon 24.11.2021

Tilitoimisto Eliko on ollut sähköisen taloushallinto-ohjelmisto Procountorin kultapartneri jo yli 10 vuoden ajan. Procountor mahdollistaa paitsi sähköisen tositteiden hallinnan, se antaa valtavasti tietoa yrityksen talouden tilanteesta.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloustilanteen ennakoinnin ja auttaa meitä tilitoimistona palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Ennakoimalla tulevan taloustilanteen yritys voi reagoida tulevaan hyvissä ajoin ja välttyä monilta murheilta. 

Ollaan ajantasalla – katsotaan tähän hetkeen ja tulevaisuuteen, ei peruutuspeiliin. 

Webinaari on tarkoitettu sellaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka eivät vielä hyödynnä sähköistä taloushallintoa. Webinaarissa kuulet ja näet, miten sähköinen taloushallinto vaikuttaa arkeesi konkreettisesti ja kuinka Procountoria käytetään. 

Info

Aika 

keskiviikko 24.11.2021 kello 12-13

Paikka

Teams-webinaari

Järjestäjä

Tilitoimisto Eliko Oy

Asiantuntijat

Elina Witt ja Jessica Vartiainen

Hinta

ilmainen

Avoin

kaikille

Ohjelma

  1. Näin sähköinen taloushallinto helpottaa yrityksesi arkea! Konkreettinen esimerkki, miten yrittäjän paperitöiden hoitaminen onnistuu ilman sähköistä taloushallintoa vs. sähköisellä taloushallinnolla.
  2. Helppo siirtymä sähköiseen taloushallintoon, joko kesken tilikauden tai tilikausien vaihteessa.
  3. Esittelyssä Procountor: tältä Procountor näyttää ja näin sitä käytetään. Käymme läpi kaikki eniten käytetyt toiminnot. 
  4. UUTUUS: Mobiilisovellus Procountor Minillä kuvaat tositteet koska tahansa ja ne tallentuvat suoraan sähköisen taloushallinnon ohjelmaasi. Ei enää kirjanpitäjän muistutteluja aineistojen lähettämisestä. 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä osallistumistietosi seuraavaan lomakkeen kautta. Tulet saamaan linkin webinaariin pari päivää ennen webinaarin ajankohtaa. Tervetuloa mukaan, niin uudet kuin vanhatkin tutut!

Referenssit

”Olemme olleet Elikon asiakkaina jo vuosia. Vielä neljä vuotta sitten toimintamme oli pienehköä kolmen hengen organisaation pyörittämää liiketoimintaa. Viimeisen neljän vuoden aikana yrityksemme liikevaihto on kolminkertaistunut ja sen myötä taloushallinnon tapahtumien määrä on myös moninkertaistunut.

Eliko on ollut vahvasti mukana tukemassa kasvuamme ja antanut meille mahdollisuuden keskittyä näiden vauhdikkaiden ja tapahtumarikkaiden kasvuvuosien aikana omaan ydinosaamiseemme. Elikon kustannustaso suhteessa palvelun laatuun ja henkilökohtaisuuteen ansaitsee arvosanakseen täyden kympin. Voin suositella.”