Luotettava tilitoimisto Espoossa Eliko Oy

Eliko ja Pluscom yhteistyöhön

Tilitoimisto Eliko Oy on aloittanut yhteistyön Pluscom taloushallinto Oy:n kanssa 6.5.2021. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää uusia palveluja, jakaa resursseja sekä turvata palveluidemme laatu myös jatkossa. 

Yhteistyö ei vaikuta seuraaviin asioihin:

  • Yhteyshenkilöt ja omat kirjanpitäjät.
  • Palvelut ja niiden hinnoittelu.
  • Yrityksen nimi Eliko, brändi-ilme, verkkosivut ja kaikki muu, joista Eliko on ollut tunnettu yli 30 vuoden ajan.
  • Toimitilat, ohjelmistot, Taloushallintoliiton jäsenyys.
  • Toimitusjohtajana, pääomistajana ja hallituksen puheenjohtajana jatkaa Elina Witt.

Tulevat muutokset:

  • Elikon y-tunnus.

Yli 20 vuoden ajan toimineen, valtakunnallisen Pluscomin kanssa meillä on yhteinen arvomaailma ja tavoitteet. Meidän molempien tavoitteena on tarjota tulevaisuudessa yhä monipuolisempia taloushallinnon palveluita aina lakisääteisestä kirjanpidosta talouden neuvonantoon kuin talousjohtoonkin asti. Leveämmillä hartioilla ja yhteistyön mahdollistamilla synergiaeduilla voimme tuottaa teille entistä laadukkaampia palveluita nykyiseen hintaan.

Ilolla ja intohimolla tekeminen siis jatkuu. Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Elina Witt (KLT) saa hallitukseen uutta seuraa – tervetuloa Elikoon Pluscomin toimitusjohtaja Jaakko Oikemus (KLT, DI) ja Ilkka Hämäläinen (kauppatieteiden tohtori).

Toivottavasti nautitte kanssamme tästä uudesta mahdollisuudesta. Kiitos kaikille kevään asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille. Muun muassa näitä asioita pääsemme kehittämään nyt isommilla resursseilla.

Kanssayrittäjät 

Elina Witt                 Jaakko Oikemus

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys, niin olehan meihin yhteydessä! 

Soita Elinalle 0400 485 969
Laita sähköpostia elina.witt@eliko.fi

Sovitaan tapaaminen ja tule käymään tilitoimistoomme Helsingin Vallilaan!

Eliko Oy on Procountor- ja Fennoa-tilitoimisto.

Lue myös

Lyhyt oppimäärä: Yrityksen omavaraisuusaste

Omavaraisuusaste on kenties yleisimmin käytetty mittari, kun tarkoituksena on saada selville yrityksen vakavaraisuus ja tappionsietokyky. Omavaraisuusasteen taso ennustaa yrityksen mahdollista maksukyvyttömyyttä ja konkurssiriskiä, sillä omavaraisuusaste pohjautuu sekä rahoitusrakenteeseen, pitkän aikavälin kannattavuuteen ja on olennainen mittari pohdittaessa yrityksen lisärahoitusmahdollisuuksia.