Eliko on nyt Procountorin Platina-partneri

Platina-partnerit ovat aktiivisia Procountor-yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa. Platina-taso on partneriohjelman korkein mahdollinen taso.

Korkeimman tason saavuttaminen vaatii 100 sähköistä taloushallintoa käyttävää asiakasta, vähintään kolme sertifioitua Procountor-osaajaa sekä yhden auktorisoidun Procountor-osaajan. Ammattitaito on osoitettu Procountor-taloushallintojärjestelmän sekä taloushallinnon osaamista mittaavilla kokeilla. 

”Yksi meidän vuoden 2022 tavoitteista oli Platina-tason saavuttaminen. Platina-tason saavuttaminen tarkoittaa meille ensisijaisesti mahdollisuutta tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme korkeinta mahdollista laatuluokitusta. Me haluamme tarjota asiakkaille korkealaatuisia tilitoimistopalveluja ja Platina-tason partneruus on yksi keino viestiä osaamisestamme. 

Ensiluokkaiset sähköisen taloushallinnon järjestelmät yhdistettynä korkeaan osaamiseen ovat modernin ja luotettavan tilitoimiston edellytyksiä. Tämän tason saavuttamiseksi on vaadittu vuosien työ, jatkuva kehittyminen, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä tietysti meidän ihanat asiakkaat.

Taas on yksi tavoite saavutettu ja sitä on syytä juhlistaa!”

Elina Witt
toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys, niin olehan meihin yhteydessä! 

Soita Elinalle 0400 485 969
Laita sähköpostia elina.witt@eliko.fi

Sovitaan tapaaminen ja tule käymään tilitoimistoomme Helsingin Vallilaan!

Eliko Oy on Procountor- ja Fennoa-tilitoimisto.

Meistä sanottua

”Kun me vaihdoimme tilitoimistoa, meille oli tärkeää, että kirjanpitäjä puhuu kanssamme samaa kieltä. Emme kaipaa ammattijargonia vaan selkeitä ohjeita ja muistutuksia siitä, miten meidän kannattaa yrityksemme taloutta hoitaa. Kaiken tämän Eliko tarjoaa. Ja lisäksi elikolaiset ovat huipputyyppejä!”

– Marika Siniaalto, Grapevine Media Oy

Jätä tarjouspyyntö