Eliko Oy on ottanut ohjelmistovalikoimaan Fennoan

Olemme päättäneet laajentaa ohjelmistovalikoimaamme Fennoaan. Jatkossa Eliko Oy palvelee myös taloushallinto-ohjelmisto Fennoaa käyttäviä asiakkaita ja suosittelee sitä asiakkaille Procountorin vaihtoehtona. 

Päätökseen on vaikuttanut erityisesti asiakastoiveet. Olemme saaneet säännöllisesti toiveita ohjelmistovalikoiman kasvattamisesta. Asiakastoiveissa on toistunut erityisesti halu ottaa käyttöön kovasti kehuttu Fennoa. 

Fennoa tunnetaan helppokäyttöisyydestä sekä suuresta määrästä automatisointeja. Vuonna 2015 tuotantokäyttöön tullutta Fennoaa käyttää tällä hetkellä lähes 30 000 yritystä ja yhdistystä. 

Fennoalta kuten Procountorilta löytyy oma helppokäyttöinen mobiilisovellus, jonka avulla yrittäjä voi tehdä kiireisimmät tehtävät vaikka tien päällä. 

Eliko on ollut jo pitkälti yli kymmenen vuoden ajan Procountoria käyttävä tilitoimisto ja tulemme olemaan sitä jatkossakin. 

Procountor on erittäin pitkälle kehitetty taloushallinto-ohjelmisto, jonka ominaisuuksien hyödyntämiseen meillä on vankka ammattitaito. Nousimme viime vuonna korkeimmalle mahdolliselle Procountor-kumppanuustasolle meidän Procountor-osaamisen ja -kokemuksen merkiksi. 

-> Tutustu Fennoaan tarkemmin

Oletko vailla palvelevaa tilitoimistoa? Onko taloushallinto-ohjelmistosi Fennoa tai oletko suunnitellut Fennoan käyttöönottoa? Ole yhteydessä Elinaan, niin katsotaan kuinka me voisimme auttaa yritystäsi menestymään. 

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys, niin olehan meihin yhteydessä! 

Soita Elinalle 0400 485 969
Laita sähköpostia elina.witt@eliko.fi

Sovitaan tapaaminen ja tule käymään tilitoimistoomme Helsingin Vallilaan!

Eliko Oy on Procountor- ja Fennoa-tilitoimisto.

Lue myös

Lyhyt oppimäärä: Yrityksen omavaraisuusaste

Omavaraisuusaste on kenties yleisimmin käytetty mittari, kun tarkoituksena on saada selville yrityksen vakavaraisuus ja tappionsietokyky. Omavaraisuusasteen taso ennustaa yrityksen mahdollista maksukyvyttömyyttä ja konkurssiriskiä, sillä omavaraisuusaste pohjautuu sekä rahoitusrakenteeseen, pitkän aikavälin kannattavuuteen ja on olennainen mittari pohdittaessa yrityksen lisärahoitusmahdollisuuksia.