Mikko on nyt auktorisoitu Procountor-käyttäjä

Mikko läpäisi Procountorin auktorisointikokeen ja on nyt auktorisoitu Procountor-käyttäjä! Elikon väki onnittelee Mikkoa hienosta saavutuksesta.

Eliko on Suomen suosituimpiin kuuluvan sähköisen taloushallinto-ohjelmisto Procountorin omistaman Accountor Finagon Kulta-partneri. Partneruusohjelman korkein taso on Platina-partneri, jonka saavuttaminen on taas askeleen lähempänä Mikon auktorisoinnin johdosta.

Procountor-käyttäjien sertifikaatit ja auktorisoinnit kertovat varsin korkeasta ammatillisesta taloushallinnon osaamisesta. Auktorisointikokeessa testattiin muun muassa Procountor-ohjelmiston käyttöä, raporttien hyödyntämistä ja valmiuksia sähköisen taloushallinnon konsultointiin. Auktorisointi on korkein mahdollinen osaamistaso. 

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

Mikäli haluat tietää lisää tai sinulla on juuri omaa tilannettasi koskien kysymys, niin olehan meihin yhteydessä! 

Soita Elinalle 0400 485 969
Laita sähköpostia elina.witt@eliko.fi

Sovitaan tapaaminen ja tule käymään tilitoimistoomme Helsingin Vallilaan!

Eliko Oy on Procountor- ja Fennoa-tilitoimisto.

Lue myös

Lyhyt oppimäärä: Yrityksen omavaraisuusaste

Omavaraisuusaste on kenties yleisimmin käytetty mittari, kun tarkoituksena on saada selville yrityksen vakavaraisuus ja tappionsietokyky. Omavaraisuusasteen taso ennustaa yrityksen mahdollista maksukyvyttömyyttä ja konkurssiriskiä, sillä omavaraisuusaste pohjautuu sekä rahoitusrakenteeseen, pitkän aikavälin kannattavuuteen ja on olennainen mittari pohdittaessa yrityksen lisärahoitusmahdollisuuksia.