Sähköinen taloushallinto

Meiltä sinä saat kaikki perinteiset tilitoimistopalvelut myös sähköisesti!

Tiimiltämme hoituvat ammattitaidolla niin sähköinen kirjanpito, palkanlaskenta kuin tilinpäätös ja veroilmoitus. Kirjanpitolaki on meille läpikotaisin tuttu, maksuliikenne sujuu kauttamme kitkatta. Heiniämme on myös verkkolaskutus.

Autamme arjen rutiineissa, mutta myös uusien tuulien puhallellessa. Esimerkiksi uuden yrityksen perustaminen tuo haasteita, joissa voimme auttaa.

Järjestelmät

Eliko tarjoaa usean ohjelmiston käyttömahdollisuutta. HansaWorld palvelee hyvin pk-yrityksen toiminnanohjausta, Procountor puolestaan taloudenohjausta. Järjestelmät mahdollistavat asioinnin täysin sähköisesti.

Voit siis tulostaa, selata tai tallentaa kaikkia taloushallintoasi koskevia tietoja milloin ja missä haluat, ajasta ja paikasta riippumatta. Elikon hallinnoima taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa laskutuksesi vaivattoman hallinnan.

Eliko - Ilolla ja intohimolla

Eliko on vuonna 1991 perustettu tilitoimisto. Perustajamme Elina Witt on yrittäjä, jonka intohimoihin kuuluvat niin verotus ja konsultointi kuin hevoset ja lasketteleminenkin.

Olemme iloinen ja innovatiivinen tilitoimisto, jonka tavoitteena on vilpitön halu auttaa asiakkaitamme menestymään. Puoleemme voit kääntyä, painoi mieltäsi iso tai pieni kysymys. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yhteistyökumppanina olemme arvostettuja niin luotettavuutemme kuin korkeatasoisen osaamisemme puolesta. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ammattimaisuus, hyvinvointi ja kannattavuus.

Anna asiakkaidemme kertoa

”Kun me vaihdoimme tilitoimistoa, meille oli tärkeää, että kirjanpitäjä puhuu kanssamme samaa kieltä. Emme kaipaa ammattijargonia vaan selkeitä ohjeita ja muistutuksia siitä, miten meidän kannattaa yrityksemme taloutta hoitaa. Kaiken tämän Eliko tarjoaa. Ja lisäksi elikolaiset ovat huipputyyppejä!”

– Marika Siniaalto, Grapevine Media Oy